About Joy

Hoi, ik ben Joy! 25 jaar geleden ben ik in het midden van Nederland ter wereld gekomen. Rond mijn 19e, nadat ik de diagnose coeliakie kreeg, ben ik geëvolueerd tot ‘fitgirl’ met bovengemiddelde interesse in voeding, training en de hele lifestyle daar omheen. Daardoor ben ik inmiddels expert op het gebied van (een gebrek aan) gluten, maar nog steeds een absolute leek op ieder ander denkbaar vlak.

Het zou kunnen dat je mij van Instagram kent – waar mijn geklets over eten en trainen in 2014 begonnen is – maar ik kan me ook goed voorstellen dat je hier via een andere weg gekomen bent en dit misschien wel onze eerste kennismaking is. One way or another: wat tof dat je er bent!

Ik ben altijd al sportief geweest, maar doordat ik mezelf door de diagnose coeliakie een hele nieuwe manier van voeden aan moest leren, raakte ik ook steeds meer geïnteresseerd in het verbeteren en bijschaven van mijn  lifestyle en fysiek. Ik kwam er achter dat er onwijs veel uit mijn leven te halen valt wanneer ik goed voor mezelf zorg, en geniet oprecht iedere dag van die ontdekking. Ik investeer heel graag in mijn gezondheid en hoop jou ook maar een klein beetje te mogen inspireren om op jouw manier hetzelfde te doen.