In de media

Women’s Health

In het najaar van 2017 werd ik door Women’s Health samen met 49 fitfluencers genomineerd voor de Fit List! Vijftig mensen die hebben willen bijdragen aan een fitter, gezonder en bewuster Nederland. Mensen die zich inzetten voor de missie ‘Heel Holland Fit’. En daar richt Women’s Health heel graag de schijnwerpers op.

Ik voel me ontzettend vereerd dat ik deel mag uitmaken van dit selecte groepje sporty spices. Ik zou het tof vinden als je op me stemt, maar er staan ook ontzettend veel andere inspirators in de lijst, dus stem vooral op degene die jou het meest heeft gebracht! Stemmen kan hier, je vindt me in de categorie Power Prinsessen 😉

Daarnaast schreef ik in december 2016 tot en met januari 2017 voor Women’s Health een reeks van 4 blogs.

De links naar deze artikelen vind je hier:

NOS.NL

Nieuwssite NOS.NL vroeg mij in het najaar van 2016 naar mijn ervaringen als ‘fitgirl’.

Explore Utrecht

Het Utrechtse platform Explore Utrecht vroeg mij in het voorjaar van 2017 naar de lievelingsdingen uit mijn stad.

Foodless

Carlijn van het allergieënplatform Foodless interviewde mij in in de zomer van 2016 over mijn glutenvrije leven.

Coeliakiemaand

In het voorjaar van 2017 interviewde het initiatief de Coeliakiemaand mij omtrent mijn coeliakie.